Valerie Van Roey | Coaching
10
page,page-id-10,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Coaching

 • Vind je het moeilijk om jouw mening te geven in groep?
 • Durf je in jouw relaties niet echt te zeggen wat je voelt en denkt?
 • Zwijg je liever, kruip je weg in jezelf, of komt de boodschap er onhandig uit?

 

 • Ben je bang om op een podium te staan?
 • Heb je last van onzekerheid of faalangst?
 • Zie je alles op voorhand mislopen, of zie je de oplossing niet en begin je er daarom (nog) niet aan?
 • Zit je vast in jezelf en wil je hiermee aan de slag?

 

 • Heb je last van heesheid en overbelast je jouw stem?
 • Hou je niet van jouw stemgeluid?
Valerie binnen-6kl
Valerie binnen-8kl
 • Wil je graag meer zelfvertrouwen?
 • Wil je gehoord worden? Wil je begrepen worden?
 • Wil je oprecht en open leren communiceren vanuit wat je voelt en denkt?
 • Wil je meer zicht krijgen op jezelf en je beter in je vel voelen?

 

 • Wil je een duidelijke boodschap overbrengen waarbij jouw stem deze boodschap ondersteunt?
 • Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van jouw stem? Expressie? Meer volume? Trager spreken?

 

 • Zoek je naar jouw eigen gezonde stemgeluid?

Met onze stem communiceren we een boodschap. Deze boodschap is veel meer dan de woorden die we kiezen. We communiceren onze gedachten, gevoelens, overtuigingen, spanningen, stress …

 

Door hier bewust van te worden: door te kijken naar onze gedachten, te voelen wat er in ons leeft en er gehoor aan te geven, kom je meer tot rust en tot jezelf.

Vanuit deze ontspanning kan je heel bewust kiezen hoe je een boodschap wilt overbrengen.

Zo kan je in jouw gesprekken met jouw partner, kind, … of wanneer je een speech geeft,… tot duidelijke en open communicatie komen, waarin je een congruente boodschap communiceert, die door jouw lichaamstaal en stem wordt ondersteunt.

Voel je je misschien aangesproken?

 

Tijdens een intakegesprek ontmoeten we mekaar en bekijken we de verschillende mogelijkheden. Druk hier voor meer info of een aanmelding voor een eerste afspraak.

.

Testimonials

‘Op aanraden van een vriend heb ik contact gezocht met Valerie. Het feit dat ik snel mijn stem verloor had niet zozeer te maken met de stem zelf, maar was een veruiterlijking van wat er binnen mijn hoofd speelde. En er speelde niet veel meer, alles zat muurvast tussen de oren. Zo zijn we hierop beginnen werken. Haar unieke aanpak is ’tailor made’, gericht en tweerichtingsverkeer. Wanneer je op die manier voluit in openheid en vertrouwen kan samenwerken voel je je groeien en sterker worden om zo vanuit je eigen ‘IK’ terug de wereld in te stappen. Ik ben haar hiervoor nog steeds heel dankbaar.’

 

Peter 

‘Ik kwam bij Valerie voor mijn stem beter te leren gebruiken.

We zijn geëindigd met zoveel meer beter te leren gebruiken, van mijn lichaam tot geest.

Onbetaalbare ervaring en een echte aanrader!’

 

Frederik Chan, Erkend Boekhouder 

‘Ik startte een coachingtraject bij Valerie om moeiteloos en met meer volume te kunnen spreken voor groepen mensen. Met Valerie als gids verkende ik mijn eigen stemgeluid en er ging een wereld voor me open… Ik leerde bewust te luisteren naar mijn stem en die van anderen, mijn ademhaling gecontroleerd te gebruiken en te experimenteren met intonatie, kleur, volume en hoogte. Ik heb Valerie ervaren als een bijzonder fijne, zachte en motiverende coach. Ze heeft een groot arsenaal aan methodes, die ze kan inzetten naargelang de behoeften en interesses van de klant. Een aanrader voor iedereen die zich bewust wil zijn van zijn of haar stemgebruik!’

 

Katrien Wijns

‘Valerie heeft me niet enkel geholpen om op een comfortabeler – en zelf zekerder manier te spreken voor grotere groepen, maar daarenboven kan ik er nu ook gewoon van genieten om te vertellen. Ik ben speeches en presentaties nooit uit de weg gegaan, maar het stoorde me dat er te veel energie kroop in de stress die ze meebrachten. Valerie coachte me naar de juiste ademhaling en ingesteldheid om die negatieve – in positieve energie om te zetten. Dat geeft een fijn en zelfbewust gevoel en heeft positieve impact op mijn levenskwaliteit. Bedankt Valerie!’

 

Hans-Christiaan Koch – Account Manager

‘Dag Valerie

Ik vond het belangrijk om even te laten weten wat jouw coaching me bij gebracht heeft.

Ten eerste heeft het mij een job bij Alexander Calder (arbeidsintegratie) opgebracht. Ik heb gebruik gemaakt van mijn natuurlijke enthousiaste stem. Vervolgens heb ik mij de inhoud (wie ik ben, mijn competenties en mijn verwachting van de job) eigen gemaakt zodat ik vlot vanuit een diepe ademhaling kon spreken zonder angst.

Het was een zeer goed gesprek, ik werd een week later opgebeld met de vraag of ik een andere functie ook zag zitten, namelijk ‘empowerment trainer’.
Ze vonden dat ik zeer inspirerend kon vertellen. Ik kreeg niet de functie waarvoor ik ging solliciteren maar één die nog meer bij mij past als trainer en loopbaanbegeleider.

Je hebt me vooral bewust gemaakt van mijn natuurlijke stem en dat heeft me een leuke job opgeleverd! Dit is de eerste stap om nog meer met mijn stem te gaan doen.

Ik spreek enorm graag voor een groep mensen maar ooit was dit een kwetsuur die ik nu omgezet heb naar een kracht. Mijn stem is bevrijd!

Veel dank!’

 

Chantal Marchandise –Loopbaanbegeleider/trainer

‘Ik kwam naar jou omdat ik als toekomstige leerkracht een krachtigere en ‘sprekende’ stem wou. Ik verwachtte stemoefeningen, maar wat we deden ging veel verder. Door te werken aan een zelfzekere en ontspannen houding werd mijn stem niet alleen krachtiger maar voelde ik mij ook beter in mijn vel. Dankjewel!’

 

Melanie B.

‘Het werkt, nog maar twee sessies achter de rug en al een wereld van verschil. Mijn beste investering op persoonlijk vlak dit jaar. :) Bedankt. ‘

Martine Calluy –  Destemeer

Lees hier meer testimonials.

Voor een fijne samenwerking:

 

Om een goede samenwerking te garanderen, vraag ik u om volgende afspraken te respecteren:

 

Gelieve steeds op het afgesproken uur aanwezig te zijn.  Indien u te laat komt, moeten we het doen met de resterende tijd.

 

Indien u niet op de afspraak kunt zijn, gelieve dit ten laatste 48 uur op voorhand te verwittigen. Wanneer u later afbelt of niet komt zal de consultatie alsnog aangerekend worden (uitgezonderd zeer extreme en onvoorziene omstandigheden).

 

Alvast bedankt voor de fijne samenwerking!

 

Privacy

 

Uw persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld in overeenstemming met de geldende privacy wet- en regelgeving. Gegevens in het klantenbestand zijn uitsluitend bedoeld om u op de hoogte te brengen van de aangeboden dienstverlening.