Valerie Van Roey | Samen zingen
15535
page,page-id-15535,page-child,parent-pageid-31,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Samen zingen

SAMENZANG-SESSIES

 

Schrijf je nu in voor de zomerse inspiratie sessies.

Samen zingen en improviseren met enkele fijne technieken als basis. Dit om echt te kunnen genieten van het zingen en jouw stemgeluid. De kracht van samen zingen is bijzonder groot. We stemmen ons automatisch af op wat er in de groep gebeurt. Zo ontstaan er vaak uitzonderlijk mooie harmonieën die helemaal ontroeren.
Geen voorkennis vereist van zang of notenleer. We zingen steeds zonder partituur.

 

Tijdens iedere Zomerse Inspiratie Sessie richten we onze intenties op verschillende thema’s. Wanneer je je focust op een intentie en hier stem aan geeft, bekrachtig je deze en geef je meer ruimte hieraan in jouw leven.

Tijdens deze samenzang is er steeds een open en zachte sfeer waarin gedeeld mag worden, hier ben je helemaal vrij in. Het delen van een oprechte ervaring kan ontzettend bekrachtigend werken.

Voor iedereen! Heb je al eens meegedaan en zin in een opfrissing? Of ben je nieuwsgierig en wil je eens komen proberen? Welkom!

De sessies gaan door op de Boekenberglei 191, 2100 Deurne op het eerste verdiep, telkens van 10.30 tot 12 u. Een enkele sessie bedraagt 25 euro of 100 euro voor de 4 sessies samen. Inschrijven op voorhand is nodig. De sessies gaan door met een minimum van 6 personen.

Ontspannen en afstemmen
Zondag 21 juli

Overgave en vertrouwen
Zondag 28 juli

Innerlijke bron en ontroering
Zondag 11 augustus

 

Vervulling en stralen            Zondag 25 augustus

SAMENZANG REEKS MILLEGEM KERK

 

Samenzang reeksen najaar 2019

 

2 keer 6 sessies in Millegem kerkje,
telkens van 11 tot 12.30 u

 

• Stemcoaching en zangles: 

 

Krachtige tools en technieken om jouw authentieke stem alle ruimte te geven om moeiteloos en vrij te stromen. Onze oren zijn de dirigent van onze stem. Jezelf openen om te luisteren op aandachtige wijze geeft je de kans om jouw eigen unieke en waarachtige stem te leren kennen en ontmoeten. Zeker nu we aan de slag gaan met een compositie de we samen gaan uitvoeren. Ons gehoor, om zowel op jezelf als op het geheel af te stemmen, staat meer dan ooit centraal!

 

• Samenzang:

 

Onder begeleiding samen zingen en improviseren, samen afstemmen en genieten van de uitzonderlijke harmonieën die vanuit verbinding ontstaan. Daarnaast wijden we ons aan de compositie en werken we toe naar het concert op 15 december.

 

Ik nodig je uit om deze muzikale reis aan te gaan en deel te nemen aan de twee reeksen. Zo krijgen we een groep met commitment en dat belooft een hele prachtige ervaring te worden! Kan je door omstandigheden toch maar 1 reeks volgen of kan je een enkele datum niet? Laat me dit even weten en dan kijken we hier samen naar.
Vind je deelnemen aan het concert echt niets voor jou? Dan ben je nog steeds welkom om enkel in te schrijven voor de samenzang reeks.

 

Reeks 1 : zondagen 15- 22- 29 september en 6- 13- 20 oktober

Reeks 2:  zondagen 3- 10- 17- 24 november en 1- 8 december

125 euro per reeks, 250 euro voor de 2 reeksen, kan ook in 2 keer betaald worden

 

IMG_3630
IMG_3457

CONCERT MILLEGEM KERK

 

Zondag 15 december om 11u

 

Nodig je vrienden en naasten uit voor het concert waarin je jezelf helemaal kan laten zien, horen en tonen

ticket + drankje achteraf voor 10 euro per persoon

Neem de tijd om te voelen wie je er graag bij wenst en reserveer zijn/ haar plekje in de kerk

 

Nieuwsgierig naar een workshop? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Ook kan je een intakegesprek aanvragen.