Valerie Van Roey | Vocal Coaching
15531
page,page-id-15531,page-child,parent-pageid-31,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Vocal Coaching

STEMTRAINING

Ademhalings-, stem- & gesprekstechnieken

 

Waarvoor dient de stem?

 

We gebruiken de stem om een boodschap te communiceren, deze bestaat uit meer dan alleen de woorden die we kiezen!
We communiceren onze gedachten, gevoelens, overtuigingen, spanningen en/ of stress. Begrijp je wat een impact de stem kan hebben?

 

Deze training is voor iedereen die:

  • wel eens last heeft van spanningen en/ of stress tijdens het spreken en daar wat aan wil doen
  • bewuster wil worden van zijn of haar stemgeluid en het effect ervan op de omgeving
  • zijn of haar communicatie wil optimaliseren in een specifieke situatie

 

Wanneer? Zaterdag 9 december 2017 van 10 tot 17u
Waar? Boekenberglei 191, 2100 Deurne
Investering in jezelf: 175 euro exclusief btw
Plaatsen zijn beperkt!

 

Neem contact op voor meer info en inschrijvingen.

Valerie binnen-4kl
Valerie binnen-1kl

Stemtrainingen kunnen steeds op maat aangevraagd worden. Neem vrijblijvend contact op voor meer info of een gesprek.

‘Valerie heeft me niet enkel geholpen om op een comfortabeler – en zelf zekerder manier te spreken voor grotere groepen, maar daarenboven kan ik er nu ook gewoon van genieten om te vertellen. Ik ben speeches en presentaties nooit uit de weg gegaan, maar het stoorde me dat er te veel energie kroop in de stress die ze meebrachten. Valerie coachte me naar de juiste ademhaling en ingesteldheid om die negatieve – in positieve energie om te zetten. Dat geeft een fijn en zelfbewust gevoel en heeft positieve impact op mijn levenskwaliteit. Bedankt Valerie!’

 

Hans-Christiaan Koch – Account Manager

“Vol nieuwsgierigheid vertrok ik naar de ‘stemtraining voor coaches en therapeuten’ bij Valerie. Wat ik kon verwachten, geen idee maar ik was geprikkeld want we hebben allemaal een stem die we dagelijks gebruiken en laten horen en met collega’s daarmee aan de slag gaan leek me boeiend.
Hoewel ik in mijn praktijk voornamelijk gericht ben op zacht lichaamswerk waarbij er weinig gesproken wordt, toch doen mensen hun verhaal en gebruik ik ook mijn stem,  hoe komt mijn stem over, wat wordt er verteld voorbij de woorden door het timbre, het volume, de trilling, … benieuwd naar dit verhaal !

Het was fijn om in de voormiddag tijdens het theoretisch kader, aangevuld met kleine oefeningen, de taal van mijn stem te ontdekken alsook die van anderen. De enthousiaste en dynamische aanpak van Valerie en de kleine groep van mensen bracht ons in beweging en hoe bijzonder is het om iemand die je niet kent te ont-dekken en echt te horen via zijn/haar stem. Wat een energie ! Na een fijne middagpauze in het nabij gelegen park volgde de praktijkgerichte namiddag. Nooit gedacht dat ik mijn stem ging ontspannen met zang. Hoe zalig was dit om stapje voor stapje klanken te laten klinken waarbij je je eigen stem echt hoort en laat horen. Ik kan het iedereen aanraden en de ervaring zegt meer dan 1000 woorden. 

Deze workshop is een fijne manier om jezelf te ont-dekken en ik vond het bijzonder mezelf te horen neuriën, zoemen, en zelfs zingen. En ja iedereen kan zingen ! Ik heb deze workshop als vernieuwend ervaren, een bijzondere manier van persoonlijke groei en ontwikkeling. Het smaakt naar meer, bedankt Valerie !”

 

Caroline Steensels, lichaamsgerichte coach, Mola Movado  

“Valerie neemt je in de workshop Vocal Coaching mee in een ontdekkingsreis naar de stem, via de parameters en klankkast van je lichaam, met veel humor, en voorbeelden, en oefeningen voor thuis.

Tijdens de workshop Vocal Coaching leerde ik op mijn stem vertrouwen. Valerie leerde mij vooral mijn eigen positieve eigenschappen te herkennen en in te zetten.  Ze keek naar wat er al was en hielp dat vergroten.

De workshop gaf me ontzettend veel energie, en nu nog merk ik dat het me vormt en rust en zelfvertrouwen geeft.”

Karina Beumer

‘Dag Valerie
Ik vond het belangrijk om even te laten weten wat vocal coaching me bij gebracht heeft.
Ten eerste heeft het mij een job bij Alexander Calder (arbeidsintegratie) opgebracht. Ik heb gebruik gemaakt van mijn natuurlijke enthousiaste stem. Vervolgens heb
ik mij de inhoud (wie ik ben, mijn competenties en mijn verwachting van de job) eigen gemaakt zodat ik vlot vanuit een diepe ademhaling kon spreken zonder angst.
Het was een zeer goed gesprek, ik werd een week later opgebeld met de vraag of ik een andere functie ook zag zitten namelijk ‘empowerment trainer’.
Ze vonden dat ik zeer inspirerend kon vertellen. Ik kreeg niet de functie waarvoor ik ging solliciteren maar één die nog meer bij mij past als trainer en loopbaanbegeleider.
Je hebt me vooral bewust gemaakt van mijn natuurlijke stem en dat heeft me een leuke job opgeleverd! Dit is de eerste stap om nog meer met mijn stem te gaan doen.
Ik spreek enorm graag voor een groep mensen maar ooit was dit een kwetsuur die ik nu omgezet heb naar een kracht. Mijn stem is bevrijd!
Veel dank!’
 
Chantal Marchandise – Loopbaanbegeleider/trainer